Teksten

Betere teksten.

Meer resultaat. 

Meer uit je communicatie halen?

Je hebt iets te vertellen. Een (web)tekst om te lezen, een social media post of bijvoorbeeld een blogartikel. In alle gevallen wil je een boodschap overbrengen die past bij het karakter van je onderneming, die de juiste doelgroep aanspreekt in de juiste tone of voice en die aanzet tot actie

 

Dat is wat een goede tekst doet.

 

De kunst is het op papier krijgen van wat je écht wilt vertellen op je pagina, in je post of op je blog. Het is belangrijk dat je een communicatiestrategie hebt. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder goede (web)teksten, het is dé manier om op te vallen tussen de concurrentie.

 

Geen tijd of kennis om dat zelf te doen?

 

Geen paniek! Daar hebben we copywriters voor ;-). Zij informeren je lezer niet alleen, zij praten met je doelgroep. Het doel is actie door middel van een ijzersterke tekst. Wil jij dat ook? Dat kan! Pick us, pick us!

Tekstcontrole 

 

Naast het schrijven van teksten en maken van content kun je bij The Copy Club ook terecht voor de check van bestaande teksten.

 

Dit kan variëren van, "de-puntjes-op-de-i", oftewel het redigeren van de tekst tot het geheel herschrijven van de tekst. Bij het herschrijven wordt de tekst echt nog even grondig onder handen genomen op het gebied van woordkeuze, toon en opbouw.

 

Zo weet je zeker dat het resultaat werkt. 

 

Je kunt bij ons terecht voor tekstcontrole van een losse tekst of een project (bijvoorbeeld een hele website).

 

Maar ook voor eindredactie ben je aan het juiste adres. We checken de teksten grondig en zorgen dat alles klopt!

 

 

 

Content

 

Tegenwoordig is het content voor en content na. Je hoort er eigenlijk niet meer bij zonder goede content ;-) 

 

We helpen je met het maken en inplannen van frisse social media posts. Natuurlijk afgestemd op het kanaal, want een Facebook post is heel anders dan een Linkedin bericht. 

 

Regelmatig bloggen doet wonderen voor je vindbaarheid en naamsbekendheid. Hiermee werk je aan je zogenaamde contentmarketing.

Elke keer nieuwe onderwerpen verzinnen kan echter pittig zijn. The Copy Club kan je helpen met gloednieuwe ideeën of de blogs voor je schrijven. Kant-en-klaar (maar er zit wel smaak aan hoor).

 

Alle content kunnen we op aanvraag voor je schrijven, een abonnement kan ook.

(Web)teksten

 

Geen tekst is hetzelfde. Bij The Copy Club kun je terecht voor het schrijven van informerende artikelen (ook op basis van een interview), een goede nieuwsbrief of een pakkende nieuwe slogan.

 

Een webtekst is weer een heel ander verhaal, je website bezoeker scant de tekst en wil snel een antwoord vinden. Deze teksten moeten dus functioneel zijn en leiden tot resultaat. Een waardevolle investering voor je website. Je kunt je bestaande website ook een upgrade geven met de website make-over.

 

SEO-teksten hebben als doel goed gevonden te worden in zoekmachines, maar moeten ook lekker lezen. Heldere teksten voor internetgebruik. Tegenwoordig onmisbaar.

 

We helpen je graag!

 

 

 

 

The Copy Club helpt je met:

Een andere tekstwens?

Een combinatie van bovenstaande diensten kan natuurlijk ook.

 

Als je bijvoorbeeld een nieuwe website hebt en de webteksten wilt laten schrijven, maar ook een aantal Facebook posts wilt klaarzetten. Redigeren combineren met het schrijven van een nieuwe nieuwsbrief? Alles kan! Je krijgt altijd een dienst op maat.

 

Heb je een wens op het gebied van communicatie die er niet tussen staat? 

 

Neem gerust even contact op, er zijn nog veel meer mogelijkheden bij The Copy Club.

   Dit zeggen de klanten...

 

Copyright @ The Copy Club